ALPERENLER’DEN KUTLAMA

Karabük Alperen Ocakları İl Teşkilatı, hem Mekke’nin Fethi, hem Seyyid Ahmed Arvasi’nin seney-i devriyesi, hem de Şehit Lider Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğumu günü münasebetiyle Beşbinevlerde bulunan Karland’ta Kur’an-ı Kerim okuttu

GÜNCEL 1.01.2013 16:22:08 0
ALPERENLER’DEN KUTLAMA
Karabük Alperen Ocakları İl Teşkilatı, hem Mekke’nin Fethi, hem Seyyid Ahmed Arvasi’nin seney-i devriyesi, hem de Şehit Lider Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun doğumu günü münasebetiyle Beşbinevlerde bulunan Karland’ta Kur’an-ı Kerim okuttu. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatı ile ilgili sunu katılımcılara sunuldu. Kutlama merasimine BBP Genel Başkan Yard. Remzi Çayır, Karabük BBP İl ve İlçe Teşkilatları ve Yöneticileri, Karabük Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ergül ve ülkücü gençlik törene katıldı.
BBP Genel Başkan Yard. Remzi Çayır, Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşlarını hiç yalnız bırakmadığını söyledi. Yazıcıoğlu’nun kendisinden önce çevresindeki insanları düşündüğüne dikkat çeken Çayır, “ O, idamla yargılandı, birgün çıkıpta ben suçsuzum demedi ama arkadaşlarının tahliye olması için elinden gelen çabayı harcadı.” Dedi.
BBP Genel Başkan Yard. Çayır, “Sadece bir şeylere karşı gelmek bu ülkede para etmez. Bir şeylere karşı gelmek yerine kendi doğrularınızı anlatın. Anlatılacak dolu dolu doğrularımız var. Birileri iktidar olabilirler, birileri yıllarca iktidarda kalabilirler. Şu veya bu şekilde birileri bunlara dönmüş olabilirler. Bize tekrar dönmemiş olabilirler. Bu Yüce Allah’ın bize işaretidir. Demek ki biz yeterince kendimizi ifade edemiyor, yeterince bazı şeyleri yapamıyoruz o anlam çıkar. Yoksa layık olmamamız anlamı çıkmaz. Allah’a şükür kanımız temiz akmakta ve bayrağımız tertemiz dalgalanmakta. ”
Çayır konuşmasına “Refah Yol Hükümeti söz konusu olduğunda ABD’nin bir yetkilisi geldi. Doğalgaz alacak para yok. Genel Merkezi ısıtamadığımız için, küçük bir elektrik ocağı yanıyor. Rahmetli Genel Başkan pardüseyle oturuyor. ABD’nin Ankara Büyükelçiliğinde görevli biri randevu alıp, yanına geliyor. Refah Yol Hükümetini desteklememesini, eğer işbirliği yapılırsa önünün açık olduğunu söylüyor. Yani bizimle işbirliği yap diyor ABD. Halk seni seviyor ama bizle işbirliği yaparsan iktidar yolu gözükür sana diyor. Rahmetli Genel Başkan çok önemli bir söz söylüyor. Rahmetli Genel Başkan ‘Ben sizden hicazet alırsam sizin kulunuz, Allah’tan hicazet alırsam Allah’ın kulu olurum. Allah’a dayanmayı her şeyin üstünde tutarım, yol açık, kapımız açık, lütfen gidin.’ diyor.” Diyerek konuşmasını sürdürdü.

Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °